IPAMARK
Patents i Marques

+34 932851111

IPAMARK presta serveis jurídics i de consultoria en Propietat Industrial i Intel · lectual, amb el compromís permanent de resoldre les seves necessitats de manera oportuna, eficient i en resguard dels seus interessos. Fonamentalment assessorem empreses, organitzacions, institucions i persones en general relacionades amb el món dels negocis.

 

La nostra Assessoria Jurídica en Propietat Industrial i Intel·lectual està composta d'un grup d'advocats, especialistes en matèries civils, penals, contenciós-administratives del procediment jurisdiccional, que estan a la seva disposició per assessorar sobre les opcions que té en qualsevol situació i en la posició que sigui, bé com a demandant bé com a demandat.

 

El nostre enfocament professional planteja solucions directes, pràctiques i funcionals que permetin prendre decisions i formular estratègies ràpides i congruents aplicant, però, principis de l'advocacia preventiva, evitant en la mesura del possible el litigi, amb el consegüent estalvi de costos legals als clients, ja que amb una bona negociació i assessorament professional per part d'advocats en exercici i experts en la matèria es poden evitar plets innecessaris.

 

El nostre departament jurídic posa a la seva disposició un lloc a la nostra web de consultes jurídiques gratuïtes relacionades amb propietat industrial i que qualsevol dels nostres advocats podrà respondre amb brevetat a través del correu electrònic amb oferiment de la solució que creiem és la més adequada.

 

Assessoria jurídica per advocats experts en:

Plets Civils

Plets Penals

Contenciosos administratius