IPAMARK
Patents i Marques

+34 932851111

Ipamark disposa de tècnics experts amb una llarga experiència, en totes les branques tecnològiques, que l'assessoraran sobre la modalitat de protecció més adequada, els possibles àmbits de protecció i sobre els requisits de patentabilitat.

 

Els nostres experts prepararan la descripció de la patent, dibuixos i reivindicacions, de manera que li permetin aconseguir la màxima protecció possible. Així mateix, l'ajudarem a resoldre i superar amb èxit les incidències motivades per l'examen de novetat, o per oposicions de tercers.

 

Tramitem, defensem i assumim la representació de Patents Europees, PCT, models d'utilitat i Patents nacionals, a qualsevol país del món a través de la nostra xarxa de corresponsals estrangers.

 

El nostre servei de vigilància tecnològica li permet efectuar un seguiment de la seva competència i de les possibles sol · licituds que s'efectuen en el seu sector, perquè pugui exercir si ho desitja el seu dret a presentar observacions o oposició. Aquest servei és totalment gratuït per als nostres clients.

 

Per a més informació sobre qualsevol dels nostres serveis pot consultar aquesta pàgina, demanar-nos directament sense compromís a través de correu electrònic, telefònicament, o si prefereix un tracte directe, el nostre consultor en Propietat Industrial més pròxim al seu domicili el visitarà, sense cap compromís per part seva.