IPAMARK
Patents i Marques
ARAS
Patents i Marques
Atenció al Client: 93 285 11 11
aras@ipamark.es

IPAMARK és el resultat d'un projecte innovador que sorgeix el 1990 amb un objectiu: oferir el millor servei a un preu competitiu, per a això compta amb un equip de professionals, jove i dinàmic, amb el qual aconseguim donar un servei àgil, eficaç i personalitzat.

Els nostres professionals són Agents de la Propietat Industrial, Agents Europeus de Patents, Representants autoritzats davant l'EUIPO (Marques a la Unió Europea), advocats, enginyers i administratius amb àmplia experiència en aquest sector tan específic, la nostra estructura és la d'un despatx professional europeu.

Comptem amb mitjans tècnics, tant en insta·lacions com informàtics, en l'avantguarda del sector. Els nostres programes són exclusius i estan fets pels nostres propis professionals en Patents i Marques, el que ens ha permès sempre ser una de les empreses més innovadores, no només en la nostra organització interna, sinó també de cara al client facilitant l'accés als seus propis expedients a través d'Internet.

La nostra xarxa d'oficines i de col·laboradors provincials ens permet prestar servei allà on els nostres clients ho reclamen: en la seva pròpia oficina, taller o fàbrica. IPAMARK té delegacions a: Madrid, Barcelona, Bilbao, Santander, Santiago de Compostel·la, Valladolid, Pamplona, Saragossa, València, Múrcia, Màlaga, Sevilla i Badajoz.

Els nostres corresponsals a tot el món han estat seleccionats personalment entre les firmes més prestigioses del sector, de les quals hem obtingut els millors preus per poder així oferir als nostres clients.