IPAMARK
Patents i Marques
ARAS
Patents i Marques
Atenció al Client: 93 285 11 11
aras@ipamark.es

IPAMARK és una companyia innovadora i capdavantera en la implantació de noves tecnologies. Aquests són algunes fites que han marcat el nostre lideratge en el sector:

  • Des de la seva fundació, el 1990, tots els expedients són incorporats a la nostra base de dades i els butlletins oficials són testejats informàticament, tant a nivell de detecció d'incidències / resolucions, com de semblants.
  • La gestió de venciments és un programa informàtic que s'encarrega de comunicar, facturar i fer els pagaments necessaris en els organismes pertinents.
  • Abans que la mateixa Oficina de Marques iniciés la possibilitat de presentació electrònica de sol·licituds de marques, a IPAMARK ja preparàvem els impresos informàticament. Avui en dia som una de les escasses agències que presenta les sol · licituds per lots en l'estàndard XML establerts per l'OEPM.
  • El nostre programa de semblances detecta no només semblants denominatius, sinó que també genera semblants d'índole gràfica, o semàntica. No hi ha referències d'aquest grau d'afinament en el sector.
  • Des de 2003 IPAMARK és una oficina sense paper, tots els documents estan digitalitzats, de manera que la seva localització i control és molt ràpida i efectiva.
  • IPAMARK ha assumit els estàndards de presentació electrònica establerts per l'Oficina de Patents i Marques Espanyola, de manera que avui dia pràcticament només es presenten escrits i sol · licituds per aquest mitjà.
  • Hem adoptat també un sistema de facturació electrònica, de manera que amb els nostres clients podem i habitualment remetem comunicacions i factures únicament per mitjans electrònics.


En definitiva, IPAMARK és una companyia moderna i compromesa amb el medi ambient.