IPAMARK
Patents i Marques
ARAS
Patents i Marques
Atenció al Client: 93 285 11 11
aras@ipamark.es
IPAMARK disposa d'experts amb una llarga experiència que l'assessoraran en la forma i àmbits de protecció més adequats i sobre els requisits de registrabilitat existents actualment en el registre del disseny industrial.

Així mateix, l'ajudarem a resoldre i superar amb èxit les incidències administratives o motivades per oposicions de tercers.

Tramitem, defensem i assumim la representació de Dissenys nacionals, Dibuixos i Models Comunitaris, oa qualsevol país del món a través de la nostra xarxa de corresponsals estrangers.

El nostre servei de vigilància li permet efectuar un seguiment de la seva competència i de les possibles sol · licituds que s'efectuen en el seu sector, perquè pugui exercir si ho desitja el seu dret a presentar oposició. Aquest servei és totalment gratuït per als nostres clients.

Per a més informació sobre qualsevol dels nostres serveis pot consultar aquesta pàgina, demanar-nos directament sense compromís a través de correu electrònic, telefònicament, o si prefereix un tracte directe, el nostre consultor en Propietat Industrial més pròxim al seu domicili el visitarà, sense cap compromís per part seva.
  • Assessoria i informes de registrabilitat

  • Sol·licituds i tramitació

  • Manteniment

  • Vigilància